Erbszt Ádám:

A sporttal és mozgással egészen kisgyermek korom óta szoros kapcsolatban vagyok. 6 éves korom óta folyamatosan sportoltam, érdeklődésem elsősorban a küzdősportok (judo, kempo) felé fordult. 2009-ig versenyző voltam, ezután - az egyetemi éveim alatt - edzőként tevékenykedtem/ tevékenykedem.

Sportedző végzettségemet 2012-ben szereztem meg a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán, valamint 2014-ben az SFG instruktori képzést is sikeresen elvégeztem. Jelenleg a Budapesti Honvéd Sportegyesület Judo Szakosztályán, valamint a DoctorFit Gerincambulancián dolgozom edzőként.

Célom rehabilitációs edzőként, hogy a „Gerinc fájdalom nélkül” rehabilitációs program protokolljait és versenyzői/ versenyző felkészítő edzői tapasztalataimat kombinálva egy olyan mozgásminta-javító, erő- és erő és állóképesség-fejlesztő edzésprogramot állítsak össze, amely alkalmas arra, hogy az emberek újra élvezhessék a fájdalom nélküli mozgás örömét, ezzel segítve gyógyulásukat. Hiszem, hogy az élsportban használt tudatos, professzionális edzéstervezési szemlélet fokozottan hasznos a rehabilitációs edzések alkalmával is, hiszen – Lakatos Péter szavaival élve - „Te is atléta vagy”.

Munkatársaink